Foto van gemmyIk ben Gemmy Zengers, moeder van drie kinderen en getrouwd met Rudi. Na de Pedagogische Akademie ben ik na vele vervangingen in het basisonderwijs terecht gekomen bij het team Vroeghulp/VTO bij thuiszorgorganisatie ZuidZorg.

Uit interesse en om mijn horizon te verbreden ben ik de opleiding Kindercoach gaan doen. Om meer achtergrond te hebben en kinderen meer te kunnen bieden heb ik ook de vervolgopleiding tot Kinder- en Jeugdtherapeut gedaan. Nu werk ik als kindercoach en Kinder- en Jeugdtherapeut vanuit mijn eigen praktijk in Valkenswaard: “FORZA RAGAZZI”. Daarnaast ben ik verbonden aan de Stiching Gezondheid Eindhoven als Praktijk Ondersteuner Huisarts voor de Jeugd (POH-J).

Forza Ragazzi is een Italiaanse naam. Dit komt voort uit onze interesse in de Italiaanse taal en cultuur. Inmiddels spreek ik een redelijk woordje Italiaans!!

  • Forza betekent: sterk, krachtig
  • Ragazzi betekent: jeugd

Sterke jeugd dus. Dat is ook mijn doel: ik streef ernaar dat een kind of tiener na mijn interventies sterker in zijn schoenen staat en handvatten heeft en kan gebruiken bij datgene waarvoor het kind/tiener in eerste instantie bij mij kwam.

Ik werk graag praktisch, oplossingsgericht en laagdrempelig.